Dziś: Wtorek, 22 Sierpień 2017
Pogoda w Lizbonie: , °C, Wiatr o prędkości 0 km/h ciśnienie 0
Carne de Porco à Alentejana
Danie jest połączeniem wieprzowiny i owoców morza. Dosyć zaskakujące połączenie, jednak rezultat doskonale smakuje. Danie najczęściej serwuje się posypane świeżą kolendrą oraz z pieczonymi ziemniakami.

Carne de Porco à Alentejana: pyszne połączenie mięsa i owoców morza

Mapa Strony
login
hasło
 
nie masz konta - zarejestruj się
masz konto - zapomniałeś hasła?
SPOŁECZNOŚĆSOCIAL NETWORK
POLECAMY
MINI Słownik
Wszystkie zdjęcia oraz materiały z polskiego przewodnika po Lizbonie i Portugalii są chronione prawem autorskim.
Kopiowanie oraz wykorzystanie materiałów, które znajdują się na tej stronie jest możliwe wyłącznie w porozumieniu i za zgodą autorów.
© 2008-2017 fotolizbona.pl